skip to Main Content
06 24 16 16 93 Stuur e-mail

Ieder mens beweegt, maar ieder mens beweegt anders. Soms kunnen houdingen en bewegingen ervoor zorgen dat u ergens in het lichaam pijn en/of stijfheid ervaart. Deze klachten kunnen van korte duur zijn maar ook van lange duur. De oorzaak is niet altijd even makkelijk te achterhalen. Een rugklacht kan bijvoorbeeld ontstaan vanuit een blessure aan de voet. Iets wat dus niet direct opvalt. Wij zullen altijd het gehele plaatje bekijken. Hiermee bedoelen we dat we, indien nodig, verder kijken dan alleen de plek waar u last van heeft.

Wij behandelen hoofdzakelijk hands-on. De behandeling vindt grotendeels plaats op de behandelbank. Aan het einde van de behandeling krijgt u oefeningen en/of advies mee om thuis verder te werken aan uw herstel!
Technieken die wij gebruiken zijn onder andere littekenbehandelingen, triggerpointbehandeling en/of dry needling, diverse bindweefseltechnieken (myofasciale release), insturingstechnieken van gewrichten en bindweefsel met behulp van tape (4xT methode) en oefeningen voor thuis.