skip to Main Content
06 24 16 16 93 Stuur e-mail
Debbie van der Heijden

Ik ben in 2011 afgestudeerd aan de Avans hogeschool te Breda. Ik ben na mijn studie direct aan de slag gegaan bij een praktijk in Roosendaal en later ook in Middelburg. Toen ik in 2012 een vacature zag bij Fysiotherapie Bob ten Hove in Lage Mierde, die beter bij mijn interesses pastte, ben ik daar gaan werken. Nu is het tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan met Richard en dus een eigen praktijk oprichten in Breda.

Ik vind het belangrijk om te luisteren naar de patient. U als patient voelt elke dag hoe uw lijf functioneert en u weet daardoor vaak het beste welk deel van uw lijf de oorzaak van het probleem is. Ik ben van mening dat als ik daar naar luister en vervolgens mijn kennis gebruik bij de analyse van het probleem, dat dat dan een heel goede combinatie is om de klachten zo snel en goed mogelijk op te lossen.

Daarnaast vind ik het ook belangrijk dat u weet wat ik doe tijdens de behandeling en wat de oorzaak zou kunnen zijn voor de klachten, dus probeer ik tijdens een behandeling zo veel mogelijk aan u uit te leggen.