skip to Main Content
06 24 16 16 93 Stuur e-mail
 • Fysiozone werkt contractvrij. Dit betekend dat er geen contracten ondertekend zijn met de zorgverzekeraars.
 • Je totale vergoeding is mede afhankelijk of je een restitutiepolis of een natura/budgetpolis hebt.Restitutiepolis: 100% vergoeding
  Natura/budgetpolis: 65-80% van het marktconforme tarief. Dat tarief is per zorgverzekeraar verschillend. Reken op gemiddeld € 20,00 – €25,00 vergoeding per behandeling.
  Volg het stappenplan hieronder om te bepalen of u een vergoeding krijgt.
 • Fysiotherapie wordt uit de aanvullende verzekering vergoed.
 • Sommige zorgverzekeraars vergoeden alleen als je een verwijzing hebt van de huisarts (Achmea groep bijvoorbeeld).

Zoek van te voren goed uit wat voor polis je hebt óf informeer bij je zorgverzekeraar naar de mate van vergoeding zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij staan bij alle registers ingeschreven die noodzakelijk zijn om een vergoeding te ontvangen.

Betalingen:

 • U kunt uw behandeling direct per pin betalen.
 • Mocht de betaling onverhoopt niet lukken, dan graag binnen 8 dagen overmaken op het desbetreffende rekeningnummer.
 • Je ontvangt een digitale factuur met alle benodigde gegevens voor de zorgverzekeraar. Deze kan je zelf indienen bij je zorgverzekeraar.

Is een praktijk zonder contracten wel goed?

Fysiozone heeft ervoor gekozen om geen contracten te tekenen. Dat geeft de ruimte om zelf te beslissen hoeveel tijd er aan een cliënt wordt besteed. Het invullen van uitgebreide verslagen en evaluaties wordt tot het noodzakelijke beperkt. Dat levert behandeltijd op. Ook kan er zonder contracten zelf worden beslist welke behandeling het beste past.
Qua kwaliteit, in vorm van kennis en vaardigheden voldoet Fysiozone aan alle eisen, net als gecontracteerde praktijken. Ook voor wat betreft verslaglegging, nascholing en dergelijke. Een belangrijk verschil is wel dat de dossiers van patiënten bij Fysiozone voor niemand inzichtelijk zijn zonder uw goedkeuring.

Stappenplan om te kijken wat u vergoed krijgt

Ja: u ontvangt een vergoeding van de zorgverzekeraar.

Nee: u ontvangt geen vergoeding.

Dit is afhankelijk van het gekozen aanvullende pakket. Dit kunt u vinden in uw polisvoorwaarden of u kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Restitutiepolis: 100% vergoeding
Natura/budgetpolis: 65-80% van het marktconforme tarief. Dat tarief is per zorgverzekeraar verschillend. Reken op gemiddeld € 20,00 – €25,00 vergoeding per behandeling.

Fysiotherapie, uit het aanvullende pakket, valt niet onder het eigen risico.

Paramedici Contractvrij